Скъпи клиенти,

През последните 30 години ние се доказахме като надежден и коректен партньор на производителите на лекарства, храни и козметика. Екипът на “Данекс 2002” предлага цялостно обслужване – внос на оборудването, пуск, обучение, гаранционен и извънгаранционен сервиз. Чрез непрекъснатия ни стремеж за усъвършенстване и добро управление на дейностите, ние се превърнахме в надежден партньор за десетки български и чуждестранни фирми.

Данекс не само доставя Вашето ново оборудване – ние консултираме избора Ви на машини, управляваме целия процес от офертата до пуска и следпродажбеното обслужване на машините и заедно с Вас развиваме идеалния продукт в перфектната опаковка! Правим малки крачки напред, но никога не спираме да търсим най-доброто за всички, които ни се доверяват!

Благодаря Ви, че работим заедно!

Даниела Ташева
Основател и Управител на “Данекс 2002” ЕООД

Клиентите за нас
Фирма „Данекс 2002“ е синоним за коректност и отговорност, качество и професионалозъм. С фирма „Данекс 2002“ и г-жа Ташева сме партньори повече от 10 години. Работили сме по различни проекти за доставка на оборудване и резервни части за “Балканфарма- Дупница”. През годините многократно са доказвали своята коректност и професионализъм във всеки един аспект от търговските ни взаимоотношения. Искрено препоръчвам „Данекс 2002“ като надежден и лоялен партньор, с професионално отношение към работата и доказано качество на услугите, които извършват.
Стефка Господинова
Химакс Фарма ЕООД работи повече от 10 години с ДАНЕКС 2002 ЕООД, по редица проекти, за доставка на производствено оборудване. Техният професионализъм, време за реакция и бизнес етика нямат аналог на пазара според нашия опит. Фактът, че те са също и невероятен екип, с който се работи и общува лесно, е допълнителен бонус. Най-хубавата част от работата с ДАНЕКС 2002 ЕООД са резултатите. Те не дават нереалистични обещания, които не могат да бъдат изпълнени и винаги информират за предимствата, рисковете и ограниченията. Резултатът е най-добрата оферта спрямо нуждите на клиента. Радваме се, че ДАНЕКС 2002 ЕООД и Управителя и г-жа Д. Ташева, са наш партньор и искрено препоръчваме техните услуги.
инж.хим.Д.Янков
Работя с фирма "ДАНЕКС 2002" ЕООД от петнайсетина години. Бъдейки техен клиент, мога отговорно да заявя, че съм много доволен от обслужването, което съм получавал от тяхна страна. Имали сме много трудни ситуации с оборудване от италианските фирми, чиито представители са "ДАНЕКС 2002" ЕООД, и винаги са ми съдействали по всяко време и всякак си за решаване на възникналите проблеми. Досегашните ми взаимоотношения с "ДАНЕКС 2002" ЕООД ми дават основание да ги препоръчам като сериозен и надежден партньор в областта на доставката на технологично оборудване за фармацефтичната промишленост.
Кирил Стоянов
Антибиотик Разград
Фирма "Данекс 2002" ЕООД и г-жа Ташева са добри професионалисти, с които се работи лесно и бързо. Ние сме партньори повече от 10 години и нямаме забележки към тяхната работа.
Александър Ангелов
"Дерони Стара Загора" ООД
Филикон 97 АД си партнира с Данекс 2002 ЕООД от 20 години. Г-жа Ташева е невероятен професионалист, както и целия екип. Радваме се, че са наш партньор и с удоволстие препоръчваме. Коректност, професионализъм и качество - Данекс 2002 ЕООД.
GRENO PURE DIRECT JUICES
Отлична фирма, с която съм работил перфектно през годините. Очарован съм от г-жа Ташева, защото винаги е на разположение и винаги с голяма отзивчивост обсъжда дори и най малките подробности по даден проект, така че всичко да е ясно от самото начало и да не се допуснат никакви недоразумения. Препоръчвам горещо!!!
Георги Господинов
Фрукто Сливен
Professionalism and seriousness are the main components of our cooperation for the last 12 years. It's pressure to have such remarkable collaborators as DANEX 2002.
Georgios Belitsos
Палирия
Ако търсите професионално отношение, това е компанията за вас!
Силвия Павлова
Wooden Spoon