FarmoDue FD5 Машина за производство и опаковане на супозитории

FarmoDue FD5 Машина за производство и опаковане на супозитории

FD5 са автоматични машини за производство на супозитории в пластмасови или алуминиеви ламинатни стрип ленти.
Алвеолите могат да имат различни размери и обеми според нуждите на клиента.
Капацитет до 5000 супозитории/час
Прочети повече https://www.farmores.com/prodotto/farmodue-fd5-5000-supposte-ora/